Oamenii….

 
            Esenta creatiei vine de la oameni in combinatie cu divinitatea ,( pe care desi unii o neaga) , ea exista. Complexitatea caracterului unui om nu a fost deslusita nici pana in ziua de azi de catre psihologi, pentru ca suntem atat de speciali si de individuali incat dezbatem teorii degeaba si de cele mai multe ori tragem concluzii (pozitive sau negative), acceptam in viata noastra persoane si ne detasam de ele in functie de ne place , nu ne place , ne convine , nu ne convine….Oamenii pot fi impartiti in multe categorii si judecati de catre cei din jur , apreciati , sau respinsi si de cele mai multe ori ignorati.
Sunt convinsa ca toti am intalnit  oameni cu personalitati si caractere diferite , dar  ei  se potrivesc in viata noastra ,  ne pot deveni prieteni , creeam legaturi. Oameni pot fi si unelte care sa convina scopului  personal sau  colectiv. Indiferent cum sunt oamenii,toti au o inima , un creier… care ii conduce (sau ii induce in eroare).

Caracterul , personalitatea , sentimentele si inteligenta ne defineste si ne diferentiaza. In functie de experientele fiecaruia  si  de modul de gandire , oamenii devin ceea ce sunt. Calitatile si defectele sunt parte din caracterul unui om si nu exista persoana care sa nu aibe si una si alta, dar nu ne obliga nimeni sa acceptam ceea ce nu vrem. Calitatile si defectele  pot fi expuse sau minimalizate , dar trebuiesc  neaparat acceptate de catre partener, (daca exista unul).
Ca persoana cu dreptul la libera alegere trebuie sa stii sa te feresti de cel care te trage in jos. In toate relatiile interumane intervin sentimente  si trairi care ne leaga, dar fiecare la un moment dat alegem. Adevarul este ca nu putem trai ca niste pusnici si nu cerem sa traim in turma, dar avem nevoie de socializare, iar ea se face doar intre oameni. Personal am crezut intotdeauna ca oamenii nu sunt ceea ce par a fi !
D.V.T.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s