Dansand….

15301195_1332374103460866_598408881_nViata e un dans! Ca sa o iubim trebuie sa ii dam un sens, miscare , emotie….La inceput e un solo cu pasi nesiguri, impiedicati, cu  miscari sacadate ….nu e o alunecare amplificata, ci “rupta” de emotii bulversante, de trairi exasperante, de sentimente confuze, de oscilatii intre negativ si pozitiv , presarata cu stropi invioratori de bucurie si scantei de multumire….Dansam in ploaie de vise si sperante ….si in dansul asta nebun ne pierdem …si exersam continu ca sa dansam din ce in ce mai bine .

Ajungem treptat la concluzia ca miscarile ar putea atinge perfectiunea daca am avea un partener cu care in tandem sa executam alte miscari sinuase , indraznete, bruste care sa aduca in noi putina adrenalina. Si incepem cautarea ….dansand…

Gustam din tangoul intalnirilor , din rumba trairilor , din valsul amintirilor …in taverna simturilor ce ne cheama mereu si mereu in umbra descoperirilor.

Nu renuntam la dans, dar incetinim tempoul pentru ca nu ne mai place reprezentatia solo. Pana intr-o zi cand pe nesimtite , apare partenerul…Acum suntem duo!!! ❤ Incepe sa ne placa dansul foarte tare …il iubim. Repetam miscari noi , bataile inimii accelerandu –se la fiecare pas . Cha-cha-ul aventurii ne lasa fara respiratie! Magia dansului in doi ne subjuga. Simtim mirosuri care ne imbata, frenezia cu care alunecam in dans e nebunie curata!

…Si continuam pana nu mai stim decat ca adoram sa dansam. Nu ne imaginam ca putem sa ne luxam membrele , ca putem sa ne impiedicam , sau sa cadem din cauza unei piruete, dar se mai intampla. Accidentele fac parte din dans. Inca nu am atins perfectiunea , dar tindem spre ea….Ne ridicam ! Atat de mult ne place sa dansam ca nu renuntam , niciodata! Si incepem sa realizam ca dansul nostru e minunat  pentru ca asa il vedem noi….ca suntem “ perfecti “ ca duo.

Dansul ne ofera de toate si il executam pe ritmuri diferite, pe mizica si note diferite, dar el se danseaza cel mai bine pe muzica inimii. E muzica sublima ce ne arata miscarea si pasii ce ne poarta spre culmile implinirii. E o muzica speciala si Dumnezeu stie ce dans ni se potriveste fiecaruia, (solo sau duo).

Mereu voi dansa asa cum imi place ….si voi termina doar cand muzica inimii va inceta!

D.V.T.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s