Izolarea, aproape terminată

Sall, aşa cum vam spus ieri, azi am continuat cu dat găuri în pereţi, pus diblurile, plasa şi gletuit. Pe la amiază au venit ”echipa de Muncitorii” care era alcătuită de Vlad Cucu, Sergiu Mitruţă, Bogdan Roşca, Adi şi Dan Olteanu. Au venit foarte hotărîţi şi cum au ajuns, sa-u şi apucat de treabă. Sergiu sa apucat de dat găuri în perete pt a putea băga diblurile şi pe urmă plasa şi gletul.Adi Meşterul nostru foarte priceput şi cu Dan, aici potriveau profilul de colţar pe colţul peretelui.Au început cu plasa şi gletuitul la peretele din spatele case-i.A urmat şi în faţa case-i să pună plasa şi să dea cu glet, fiecare sa descurcat foarte bine şi cu această ocazie au învăţat ceva meserie, în viaţă nu se ştie niciodată cînd ai nevoie de aşa ceva, nu? 😀 .

Vlad Cucu, Dan Olteanu, Sergiu Mitruţă, Anderi, Adi Olteanu şi Bogdan Roşca
Vlad Cucu, Dan Olteanu, Sergiu Mitruţă, Anderi, Adi Olteanu şi Bogdan Roşca

Uite ce echipă frumoasă şi mai ales cînd unul lucră şi restul se uită (şi învaţă 😀 ).Şi vremea a ţinut cu noi şi în cîteva ore sa terminat ce a fost propus pe ziua de azi, a mai rămas de pus plasă şi glet pe polisterenul de pe fundaţie, asta se va întîmpla mîine cînd vine Groparucu altă echipă de voluntari, vom vedea asta mîine dimineaţă cînd vor ajunge, nu mai este mult de lucru anul acesta.

Casa izolată
Casa izolată

A ieşit foarte bine, acum va fii mai cald Iarna, căldura va sta mai mult în casă faţă de iernile trecute, încă o dată mulţumesc la toată lumea care ma ajutat. Multă sănătate

4 gânduri despre “Izolarea, aproape terminată

  1. Zolty nu ştiu dacă realizezi ce bucurie am simţit când am văzut spre finalul lucrării câtă mulţumire şi linişte se citea în ochii tăi. Un sentiment minunat!

    1. #olteanucluj: Eu şi acum parcă aş fii într-un vis frumos din care nu aş vrea să mă trezesc, nici acum nu îmi vine a crede că toate astea sînt adevărate.. Nici nu am cuvinte de mulţumire pt voi ce-i care ma-ţi ajutat. Multă sănătate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s