33 de gânduri despre “Miercurea fără cuvinte (16)

 1. Pingback: A different blog

 2. luminita

  Cainii nu sunt rai sau buni, sunt asa cum i-au educat si crescut stapanii lor.
  Ceea ce eu stiu, ca stapana de caini, este ca si cel mai bland, in aparentza , caine, atunci cand ii este agresat stapanul devine fiara si reactioneaza ca atare, latrand intai si apoi, daca persoana agresiva insista in demersul ei , muscand si atacand pana la capat.

  1. Câinele este nepotul lupui, animal de haită. Haita are un conducător, şeful haitei. Câinele te acceptă ca şef al haitei lui şi te apără prin obligaţia ce o are prin tradiţie de la strămoşii lupi.
   Un dresor mi-a explicat: Ai grijă ca, în joaca ta cu câinele, să nu-i dai şansa să se creadă el şeful haitei. În acel moment, nu te mai apără, ci, dacă îl superi, te atacă ca să te pună la punct, pe tine, cel din haită, care nu respecţi autoritatea şefului.

   1. luminita

    Aha,
    pai si eu cand ti-am zis de Ulise, acum vreo doua luni, pentru ca intelesesem dintr-un film de-al tau ca Ulise e un caine si te-am rugat sa ai grija de el tu mi-ai raspunns ca Ulise nu este un caine , ci un prieten de-al tau, un om adica.
    Eeeeeiiii, ia fii tu mai atent la detalii! 😆 😆 😆

   2. Pentru Luminita: Ulise pare a fi un câine, dar, este un Prieten adevărat. Faţă de mulţi oameni, are mai multă minte, mai mult bun simţ, mai multă … omenie, chiar!

 3. SoriN

  Nu ma pricep la rase dar ştiu că-i o rasă periculoasă . Poate o fi el exceptia , de fapt te cred dar eu unul n-aş pune prea mare bază , căci oricând şi-ar putea aduce aminte de origini .
  O zi frumoasă Zolty !

 4. Mie-mi plac Labradorii şi Akita Inu. Dar dacă aş sta la curte, n-aş spune nu nici unui urs din ăsta. 🙂 Intimidează bine de tot, văd că oamenii de pe aici sunt, în mare parte, speriaţi de Rottweileri. 🙂

  Pace şi sănătate!

 5. E bun până va avea ocazia ca să fie rău. Un animal e un animal şi va fi bun până va apărea un stimul care să-i stârnească instinctele. Un prieten avea un câine de zece ani în curte, cel mai blând şi mai bleg câine posibil. Într-o zi, fetiţa omului s-a jucat cu câţiva pisoi atunci fătaţi, după care s-a dus în curte. A fost sfâşiată de câinele cel bun şi bleg…

 6. papornitacuvorbe

  drept să-ţi spui, decît să mă aflu lîngă dumnealui aş prefera să am zece ciobăneşti prin preajmă; sînt cîteva rase de cîini care nu-mi inspiră defel încredere, iar dumnealui taman dintr-una din acele rase face parte…
  o zi faină!

  1. #papornitacuvorbe: Vorbind despre rasa lui de acord cu tine, dar dumnealui este foarte cuminte, nu are treabă cu nimeni şi nici cînd mai scapă afară din curtea stăpînului. Multă sănătate

   1. papornitacuvorbe

    e, eu de rasă vorbeam, nu de el, că poate el o fi blînd ca un mieluşel, dar fraţii lui nu-s tot aşa 🙂 . numai bine, Zolty!

 7. Pingback: Miercurea făra cuvinte 3 « A different blog

 8. Era cât pe-aici să fac o expoziţie de câini în seara asta, dar m-am răzgândit în ultimul moment şi am schimbat subiectul. Dar îi vine ei rândul: cel mai bun prieten al nostru, care ne acordă necondiţionat toată dragostea lui.
  Sănătate îţi doresc Zolty!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s