Ieri la Cluj

Sall, ieri după masă am fost la Cluj 😀 . În urmă cu o săptămînă, cînd am venit acasă din Tabără, am fost invitaţi la Caritatea. Era normal să onorăm invitaţia şi ne-am făcut şi cîteva planuri care nu ne-au reuşit chiar aşa cum ne-am propus noi, dar tot am ajun cu o jumătate de oră mai tîrziu, am vrut să ajungem cu o oră mai repede şi am ajuns mai tîrziu. Am pornit de acasă pe la 14.15, cînd am ajuns aproape de Turda, Şoferul nostru 😀 ( Nelu Coroianu prejbiter-ul Biserici Penticostale din Bogata ) şi-a adus aminte că a uitat actele maşinii acasă şi a trebuit să ne întoarcem îanpoi la Bogata după acte 😀 , Cînd am ajuns la Petrom să alimentăm maşina, toate pompele erau ocupate ca pe vremea lu’ răposatu. Venind spre Cluj ma sunat Anca, să mergem pînă în Cartierul Mărăşti la Radio Vocea Evangheliei să ne de-a un pachet cu alimente, ne-am tot învîrtit pe acolo, dar tot nu am găsit locaţia, aşa că am aşteptat în parcare la Caufland, după cîte-va minute ne-am întîlnit am luat pachetul şi ne-am grăbit să ajungem la Caritatea că eram în întîrziere 😀 . Ne-am întîlnit cu prieteni din Tabără, dar nu am prea apucat să povestim aşa cum ne-am făcut noi planul 😀 . După programul religios, Anca ne-a invitatla o îngheţată pe o terasă din Cluj, ( nu mă întrebaţi unde că nu ştiu 😀 ). Păi nu am putut refuza aşa ofertă, nu? 😀 , locul la ales ea şi a făcut şi cinste cu îngheţata şi mi-e cu cartofi pai şi un hamburgăr, cu părere de rău nu am putut mînca o îngheţată pe căldura aia că am avut ceva probleme cu stomacul şi riscam să am ceva urgenţe pe drum 😀 . Am povestit multe, am mai zis cîte o glumă, şi timpul a trecut foarte repede, chiar prea repede. A fost foarte bine şi ne-am bucurat că am putut sta de vorbă, sper să mai avem ocazie de asta, dar să facem noi cinste data viitoare 😀 . Multă sănătate.

P.S. Cele trei link-uri 😀    http://marius.wirelessisfun.com/

  http://www.cassini.ro/      http://www.radovicescu.com/

Reclame

4 gânduri despre “Ieri la Cluj

  1. Zolty, ati mancat pe terasa McDonalds din Piata Mihai Viteazul. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la Cluj. Din cate mi-a povestit Anca, ati avut o zi plina si… frumoasa! 🙂

  2. Întotdeauna ţi-am spus că una dintre cauzele succesului tău, un motiv pentru care sunt atât de mulţi cei catre încearcă să te ajute, este faptul că şti spune „mulţumesc”! Mă bucur pentru tine,, Prietwene!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s