Super ofertă pt. voi :D

Sall, acum după cum ştiţi, groparu a pornit o campanie numită Haideţi să-l consolidăm pe Zolty! , adică casa în care locuiesc şi care este toată crăpată şi vai de ea, vezi aici. Groparu vă oferă publicitate gratis ( adică moca 😀 ) pe blog-ul lui în care zice aşa: – dacă există printre dvs. vreo firmă care se poate lipsi de câţiva muncitori şi de niscai materiale (la etapa aceasta munca voluntară nu ajunge) şi doreşte să ajute, vă rog frumos să mă contactaţi la adresa groparu punct ro la gmail punct com. Vă pot oferi la schimb reclamă gratis pe blogul acesta de n-o s-o puteţi duce. Mai sînt cîţi-va blogări care sînt dispuşi să vă facă publicitate pe blogurile lor dacă mă ajutaţi pe mine, vezi aici; Ciulea’s Blog , Robintel , Denisuca , Analfabetul , Anarhie99 , Val33ntyn şi ei sint dispuşi să va facă publicitate gratis.  Aşa că dacă sinteţi o firmă mai mică care doreşte să ajungă mare, (acum după criză 😀 ) să crească ca Făt-Frumos într-o zi cît altu în şapte 😀 doar cu ajutorul lor o să reuşiţi, dacă sînteţi o firmă mare o să ajungeţi şi mai mare. Blogul meu, nu e foarte cunoscut, dar vă pot oferii şi eu publicitate cît oi trăi. M-am tot gîndit cum aş mai putea să vă mulţumesc celor care doriţi să mă ajutaţi şi mi-a venit o ideie ne mai întîlnită pînă acum, super ofertă 😀 deci după ce consolidăm fundaţia şi izolăm pereţi, normal ar fi să dăm cu culoare, nu? ei bine eu vă pun pereţi la dispoziţia voastră pt. publicitate pe viaţă 😀 , vorbesc serios. O să primească fiecare loc pe pereţi după cît a donat fiecare. În loc de o culoare vă las pe voi să o pictaţi, să o scrieţi, să o măzgăliţi cu numele firmelor voastre, sa-u de ce nu cu numele blog-urilor voastre, no ce ziceţi de ideia mea??? e bună? Multă sănătate

P.S. Ce le trei link-uri 😀     http://nustres.com/?p=416

http://blogulise.wordpress.com/2011/06/12/ham-ham-zolty/

http://chinezu.eu/2011/06/12/lucruri-faine-din-online-si-nu-prea-din-online/

15 gânduri despre “Super ofertă pt. voi :D

  1. Intrucat podul tau e plin nu vreau sa contribui si eu in plus insa pot sa te asigur ca fac demersuri in Oradea sa incercam sa te ajutam cum putem si noi. Saptamana viitoare ma vad cu cateva persoane care detin firme de constructii si oameni cu posibilitate si voi incerca sa ii sensibilizez cat voi putea sa dea o mana de ajutor si sa constientizeze cu un pic de la ei e foarte mult pentru tine.Iti doresc multa sanatate si sper sa pot sa ma implic cat mai mult si sa fiu de ajutor!

  2. Salut! Vin cu o completare: pe peretele de la drum, cautam si gasim un tip care face grafiti meserie si sa faca ceva la care sa stea omul in loc si sa se minuneze. In grafiti-ul ala sa bage si nume de bloguri, firme, persoane etc. dragi tie care te-au ajutat.
    Ce zici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s