Una rece, una caldă

Sall, Luni în a doua zii de Paşti am făcut o plimbare mai lungă ca de obicei, pt că am fost la udat 😀 . Dar mergînd aşa pe mai multe străzi, peste tot erau coji de ouă roşi, chiar şi bucăţi de ouă şi ouă călcate pur şi simplu. Este o risipă de ouă, copii sa-u săturat şi după aceia au început să le ţipe pe jos. Este adevărat că nu toţi fac la fel, doar uni care nu-s educaţi cum trebuie ( ce-i 7 ani de acasă 😀 ). Copii umblă cîte 3-4 la udat,am întîlnit şi o gaşcă mai mare de peste 10 persoane, ce-i mari merg aşa. Unde merge aşa o gaşcă sînt bine primiţi, dar cînd pleacă rămîne faliment în urma lor 😀 . Ieri am avut şi două eveniment, nu numai că am fost la udat, una caldă şi una rece.

Încep cu ce-a rece 😀 . Deşteptul care conducea maşina asta era să mă calce cu maşina. Nu ştiu cum a reuşit să ia permisul de conducere şi unde a învăţat să conducă, dar era să mă calce în adoua zi de Paşti, are oglinzile deajeaba la maşină, eu cobor de pe drum pe trotuar şi el dă în marşalier şi nu se asigură, bine că am observat eu că erau aprinse stopurile albe şi abia am apucat să strig, mi-a stat inima cînd am văzut că vine spre mine maşina, (mă lovea şi plătea ca după unul bun) bine că am scăpat.

Venţi
Venţi

Aia caldă a fost că, am fost şi la o zi de naştere cu tort, bere şi multe poveşti 😀 , sărbătoritul a fost Venţi soţul la mătuşa Irina. A fost frumos, am mîncat tort şi un pahar de bere 😀 . Multă sănătate

P.S. Cele trei lincuri 😀 ,    http://gabrielailies.wordpress.com/

http://www.ifresh.ro/     http://zamfirpop.over-blog.com/

6 gânduri despre “Una rece, una caldă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s