Revizie La Cărucior

Sall, avînd în vedere că se apropie Primăvara (e mai timidă 😀 ) şi vremea bună şi frumoasă, m-am gîndit că nu ar strica să facem o revizie tehnică la căruciorul electric să vedem ce e de reparat, şuruburi de strîns, cauciucuri de shimbat. Şi cum Andrei se pricepe mai mult la stricat şi mai puţin la reparet 😀 , şi nici nu aveam nevoie de surprize neplăcute am vorbit cu Văru Levi, mecanic de meserie şi multe alte meserii.

Levi
Levi

Levi e ca mecanicul familiei, adică el imi face reparaţiile de care am nevoie, are tot felu de chei fixe, tubulare, inelare, imbusuri 😀 , eu nu am nimic doar nişte imbusuri cumpărate din piaţă de la Ruşi care se îndoaie cînd şuruburile sînt strînse puţin mai tare şi nu reuşim nimic cu iele.A început cu cauciucurile din spate cu care chiar aveam o problemă cu cauciucul din stînga spate, care avea o mică crăpătură ce urma să explodeze, mare noroc că aveam unul de rezervă. Apoi verificarea roţiilor din faţă, desfăcut roata, uns cu vaselină, că schîrţiau urît de tot şi pus tot la loc, mult de lucru dar merită să stai şi să te uiţi cum altu lucră 😀 .Toată acţiunea sa petrecut în casă la căldură, afară era puţin mai frig dar în casă la căldură este mai bine şi mai comodSpre sfîrşit a participat şi Andrei, la ce ce pricepea mai bine şi el 😀 . Multă sănătate

14 gânduri despre “Revizie La Cărucior

  1. Pingback: Mărțișor « Un blog cu năbădăi

  2. Pingback: Pentru tine, Lisa! (4) « Cristian Dima

  3. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 57) « Blogul lui Teo Negură

  4. Pingback: Demidulce « Blogul lui Teo Negură

  5. Are autorizaţie, are diplomă, are impozitul plătit, are dreptul de a repara vehicole, are stângul de a ridica paharul, … sau a lucrat de plăcere?! Atunci, îi mulţumim şi noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s