Zi Încărcată

Sall, ieri am avut o zi mai încărcată, find şi al doilea majorat ma-m pregătit mai bine, nu am facut aşa cum ar fi trebuit ( cu femei şî băutură 😀 ).  Îmi vine şi acum să rîd cînd mă gîndesc la un vecin care a venit cica la colindat, a venit să bea ceva pe gratis nu la colindat. A intrat în casa, ia dat Andrei un pahar de vin am mai povestit una alta, la un moment dat Andrei îl întreab; îţi mai pun un pahar de vin? să vezi culmea tupeului  ce răspunde nu mai pot să-l beau dar punel într-o sticlă şi-l beau mai tîrziu acasă, şi mă gîndeam eu aşa; ăsta vrea şi la pachet pt. acasă nu mă rabd şi îi zic; nai vrea şi o sticlă de doi litri? nu a mai zis nimic şi sa dus, ce tupeu la el,  zic eu lui Andrei.

Pe la amiaza a venit Zamfir să mă felicite pt. majorat (mia spus la multi ani si de la Ulise!), am povestit despre blog şi multe altele însă mi-a părut rău că e bolnav şi are dureri din cauza unui furung, ştiu că sînt foarte dureroase, am avut şi eu mai demult.

Spre seara au venit şi nişte neamuri la mine tot să mă felicite pt. al doilea majorat, a fost frumos mi-au adus ceva cadouri, dar nu asta contează pt. mine, contează că au venit şi a fost admosfera placută. Am ciocnit un pahar de bere, am baut vreo doua trei pahare de bere, nu ma-m înbătat, poate aşa trebuia dar nu 😀 . Timpul a trecut foarte, foarte repede şi asta e, toate-s trecătoare…..multă sănătate

5 gânduri despre “Zi Încărcată

  1. Da’, Zamfir cat a baut? I-ai pus si in jeb?
    La Multi Ani, Prietene! Cu mine ai scapat ieftin pentru ca nici de obicei, nici acum, nu am fost sugativa.
    Sa fim sanatosi sa putem realiza si campania de Primavara a actiunii Leat duit, Zolty!

  2. Pingback: Cele cinci « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s