Sall lumeeeee

Sall lumeeeee, nu am mai scris de mult pe blog din cauza k, din data de 06.05.2010 nu mai am internet mi sa terminat contractul la vodafone si nu la-m mai prelungit pt k era prea scump ( 10,71 euro ) si o perioada ( nu stiu cat ) no sa am internet dak e ceva putem vb la tell  0743622372   ori cand . Acum mi-a dat cineva net-ul lui k sa pot sa scriu cateva randuri. Am apelat si la catziva asa zisi prieteni sa ma ajute cu net-ul lor dar nu prea imi raspund la tel cand ai sun. Si am ajuns la concluzia k ( ferestema doamne de prieteni, k de dusmani ma feresc singur) viatza merge inainte si noi la fel. Nu va mai spun si motivele de ce nu raspund uni prieteni la telefon sant multe si foarte cunoscute. In rest va doresc multa sanatate

4 gânduri despre “Sall lumeeeee

  1. Off-topic: Blogmeet CUA 3 se va desfăşura sâmbătă, 22 mai, la orele 16, la Restaurantul Andrei din Câmpia Turzii. Pentru detalii, citiţi http://zamfirpop.com/blog/2010/05/19/sa-mergem-la-andrei şi postaţi comentariu.

    “Învins nu eşti atunci când sângeri
    Nici când in lacrimi ochii ti-s
    Adevăratele înfrângeri
    Sunt renunţările la vis” (unii spun că strofa aparţine lui Puskin, alţii lui Radu Gyr ,ceea ce contează, e de fapt, mesajul).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s