Visul meu pe jumatate inplinit

Ca ori ce OM de pe fatza pamintului am si eu un vis ne inplinit, cine nu are? Daca atzi citit articolul din Q-MAGAZIN, stitzi despre ce e vorba (http://www.qmagazine.ro/articole/1105/Are-nevoie-de-un-carucior-cu-rotile.html ) Am aparut si la ZIARUL21 TURDA scris de  ZAMFIR POP, dar nu mai gasesc linkul. Mai precis VISUL meu e  sa pot merge pina la TURDA si inapoi cu un carucior electric. Sint sigur ca atzi crezut caa visul meu e sa pot umbla, sa fiu sanatos. Sa nu credetzi ca nu mi-as dori acest lucru, dar hai sa fim realisti ca e inposibil asa ceva, eu sint constient de asta, viatza merge inainte asa cum e. In chimb visul meu este realizabil, doar depinde de Dumnezeu si niste oameni dornici sa ma ajute sa realizea visul meu.Vara chind e cald si frumos afara as mai merge pina la Turda singur aproximativ 20 km dus si intors. In vara anului 2008 am reusit sa conving firma RIGIPS sa faca o sponsorizare pt cumpararea unui carucior electric nou,

zolty
zolty

pe care la-m si primit si multzumesc firmei RIGIPS din toata inima pt ajutorul acordat. Acum imi vedeam VISUL cu ochii, dar nu era chiar asa. Iam facut rodajul prin localitate. Dar bateriile nu tzin chit scrie in cartea tehnica a caruciorului max. 20km distantza. Deci pina la Turda as putea merge, dar inapoi ce sa fac singur???Visul meu a fost inplinit pe jumatate, e bine si asa ( dechit nimic )Eu inca  mai sper ca poate intr-o zii mi se va inplini si am sa ajung la Turda si inapoi singur. E bine ca am cu ce umbla prin casa si afara prin localitate. In rest va doresc multa sanatate, ca restul mai da Dumnezeu.

9 gânduri despre “Visul meu pe jumatate inplinit

 1. Hei, nu te pune pe tânjală! Mai ai multe de povestit lumii! Uite, ca să te stimulez, îşţi promit că voinb iar la tine în zilele următoare ca să-ţi povestesc Blogmeet-ul!

 2. Nu l-ai găsit pentru că ei au un nou site şi articolul e de găsit pe „site vechi”
  Merită să le facem publicitate pentru că au găzduit articol despre tine, care a fost preluat (modificat) în Q-magazin.
  Promisiunea: la vară, Ulise şi cu mine, te vom însoţi într-o călătorie între casa unde locuieşti şi Turda!!!

 3. Mai trebuie să-l aminteşti pe Răzvan Mateescu, cel care a pornit de la documentarea mea – pe care i-am pus-o la dispoziţie – şi a scris în Q-magazin (http://edituramateescu.wordpress.com şi http://www.reportervirtual.ro).
  Apoi, îţi dau aici link-ul spre articolul din Ziarul 21: http://www.ziarul21.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1875
  Şi o promisiune: la vară, Ulise şi cu mine, te vom însoţi într-o călătorie între casa unde locuieşti şi Turda!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s